Clusty

יום רביעי, 1 בספטמבר 2010

אפשר גם בלי שום - פשטידת פטריות בגבינה
כבר מזמן לא ראיתי את ח' מתלהבת כל כך. בדרך כלל זה כאילו. כאילו בוכה. כאילו צוחקת. כאילו כאילו. אבל הפעם זה היה מעבר לכל מה שהכרתי אצלה. לולא י' שהשמיעה קולות של סוף הדרך והרבה אחרי לא הייתי מאמין ל-ח'. ל-י' אני מאמין. יש לה מן יושרה כזאת, יציבה, אמינה.
ומעשה שהיה כך היה

5 תגובות:

  1. ניסיתי ונהניתי.

    השבמחק
  2. לשם מה אבקת אפייה ?
    נראה לי מורכב מידי.

    השבמחק
  3. טעים, טעים, טעים

    השבמחק
  4. פיץ מציינת בחדווה וכנראה שגם בצדק כי ניתן לפשט את הדברים: לקחת פטריות (טריות יפות וגדולות), להוריד להן את "העמוד"-STEM,למלא אותן בגבינה פיקנטית (למשל קצ'קבל) ולתנור עד השחמתן.
    בדקתי: אכן קל להכנה; אכן טעים.
    כמות השומן נגזרת כמובן מכמות הגבינה וסוגה.

    השבמחק
  5. אני ניסיתי את הפשטידה ויצאה מדהימה אם כי קצת נוזלית, בתי, חברותיה, בני ואף בעלי טעמו ואהבו!
    יישר כוח דורון!

    השבמחק